Zo nu en dan waag ik me aan web design, voornamelijk voor eigen gebruik. Naast dit blog deed ik dat in onderstaande gevallen.

jlml.nl

jlml.nl

Na de prettige samenwerking tijdens Nie Swart Nie Wit Nie maakte ik op verzoek ook dit jaar de website voor opvolger Jouw Land, Mijn Land.  Functioneel gezien geen grote moeite, aangezien de site van vorig jaar aan alle wensen voldeed en dus slechts inhoudelijk moest worden aangepast. Toch was het wel degelijk een nieuwe ervaring, met name omdat ik dit jaar het beheer van de site heb uitbesteed aan de groepsleden van het theaterproject. Daarnaast heb ik de site uiterlijk een make-over gegeven; het is in principe de Nie Swart Nie Wit Nie-site zoals deze zou zijn geweest als ik daar toen al de vaardigheden voor zou hebben gehad. (meer…)

nieswartniewitnie.nl

nieswartniewitnie.nl

Voor theaterproject Nie Swart Nie Wit Nie maakte ik samen met mede-deelnemer Tom Verdonk de naamloze website, waarbij ik met name verantwoordelijk was voor de technische kant, en hij voor de organisatie. De twee soortgelijke producties die eraan voorafgingen hadden nog geen website, en dus was het voor zowel onszelf als onze begeleiders een proces van vallen en opstaan v.w.b. wensen en mogelijkheden. (meer…)